Reiki behandeling

Zittende behandeling duurt 20 minuten
Liggende behandeling duurt 40 minuten

De reiki behandeling werkt met energie niveaus.

Reiki werkt met een vorm van handoplegging en op afstand. Tijdens een behandeling is aanraken niet noodzakelijk. Het is gebruikelijk om de Reiki behandeling liggend te ondergaan. Maar je kunt ook in een zithouding behandeld worden, als liggen voor jou bezwaarlijk is.

Reiki is een Japans woord voor de universele levensenergie. Deze energie is overal aanwezig en is het fundament van de wereld. De energie manifesteert zich op verschillende niveaus (causaal, mentaal en fysiek) en vormt als zodanig alle voorwerpen en wezens. Energiestromen kunnen in een lichaam geblokkeerd raken door bijvoorbeeld nog niet verwerkte negatieve ervaringen uit het verleden, met lichamelijke en geestelijke problemen als gevolg. Met de Reiki behandeling kunnen deze blokkades worden opgeheven.
Reiki behandelaars geven de positieve energie slechts door. Het vermogen om energie door te geven heeft iedereen, zij het doorgaans in geringe mate. Door studie, training en ervaring is een behandelaar in staat om de energiestromen weer in balans te brengen.

Heb je belangstelling voor deze behandeling? Neem dan contact met me op.

Andere massages en behandelingen